Vepřový perkelt

2014-06-01
  • Cena : 85,-Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

40 dkg vepřového masa (z plece nebo kýty), 2 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 1 kelímek zakysané smetany, 2 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička sladké papriky, sůl, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme ji sladkou paprikou, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme. Pak podlijeme troškou vody, osolíme, přidáme prolisovaný česnek a dusíme do měkka. Zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody, přidáme rajčatový protlak a nakonec vlijeme smetanu, promícháme a vše společně prohřejeme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

248 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu