Vepřový paprikáš

2016-09-08
  • Cena : 75,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

50 dkg libového vepřového masa
1 cibule
1 sklenice sterilovaného leča
2 lžičky sladké papriky
špetka chilli
1 kelímek zakysané smetany
1 kostka bujónu
1 lžíce hladké mouky
olej, sůl

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a za stálého míchání orestujeme, zaprášíme paprikou, podlijeme vodou, přidáme bujón a podusíme do měkka. Pak vmícháme lečo, chilli koření a zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody, vše společně povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, podle potřeby přisolíme.

Vhodná příloha: rýže, čerstvé pečivo

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

713 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu