Vepřové kousky po čínsku

2015-05-08
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Ingredience:

500 g vepřového libového masa
1 vejce
2 lžičky Solamylu
100 g žampiónů
kousek pórku
1 cibule
3 stroužky česneku
1 lžíce medu
3 lžíce bílého vína
2 lžíce sójové omáčky
špetka chilli koření
1/2 lžičky sušeného zázvoru
1 lžička octa

Postup:

Maso nakrájíme na nudličky. Vejce rozšleháme se Solamylem, zázvorem a promícháme s masem, necháme asi hodinu odležet. Poté maso osmahneme na oleji, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampióny, na kolečka nakrájený pórek, chilli, na kolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a vše společně podusíme. Nakonec přidáme med, lžičku octa, víno a sójovou omáčku a ještě společně podusíme asi 2 minuty.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

677 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu