Vepřové koleno v pivním těstíčku

2015-08-04
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 5
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 60m
  • Připraveno : 1:20 h

Potřebné suroviny:

1 vepřové koleno
1 cibule
3 kuličky nového koření
1 bobkový list
sůl, olej

Těstíčko:
2 vejce
150 g hladké mouky
½ dcl desetistupňového piva
1 lžíce oleje, sůl

Postup:

Vepřové koleno vložíme do hrnce společně s cibulí, novým kořením a bobkovým listem, osolíme, zalijeme vodou a uvaříme do měkka. Po jeho vychladnutí maso vykostíme, odstraníme kůži a maso nakrájíme na plátky.
Plátky masa pak obalujeme v těstíčku, které získáme smícháním potřebných surovin, a usmažíme na oleji z obou stran.
Podáváme s bramborovou kaší nebo pečivem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

121 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu