Vepřová pečeně na víně

2015-07-25
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 55m
  • Připraveno : 1:10 h

Potřebné suroviny:

4 vepřové řízky
2 cibule
2 stroužky česneku
2 dcl bílého vína
1 bobkový list
sůl, olej

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme a opečeme na oleji po obou stranách, pak řízky vyjmeme, na témže oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený česnek a ještě osmahneme. Vše přeložíme do pekáčku, přidáme maso, bobkový list, podlijeme vínem, přikryjeme horním víkem a pečeme v troubě, podle potřeby podléváme vodou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

568 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu