Vepřová krkovička na houbách

2016-03-18
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Suroviny:

4 plátky vepřové krkovičky
1 cibule
200 g žampiónů nebo čerstvých hub
1 lžička hladké mouky
sůl
vegeta
olej

Postup:

Maso naklepeme a osolíme. Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a orestujeme z obou stran. Pak vložíme na plátky nakrájené houby, osolíme, podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dusíme vše do měkka. Dochutíme vegetou. Měkké maso vyjmeme a do šťávy přidáme hladkou mouku rozkvedlanou v trošce vody, povaříme.
Podáváme s rýží.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 058 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu