Velikonoční trhanec

2016-04-07
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 8
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 45m

Suroviny:

6 rohlíků
400 g uzeného masa
250 ml mléka
6 vajec
zelené bylinky (např. petržel, pažitka, libeček…)
sůl a pepř

Postup:

Rohlíky nakrájíme na kostky, vložíme do mísy a pokropíme je mlékem, uzené nakrájíme taktéž na kostky, bylinky nasekáme nadrobno a vše přidáme do mísy, osolíme a opepříme, přidáme žloutky a vše společně promícháme. Nakonec ušleháme z bílků tuhý sníh a vmícháme do směsi, kterou rozetřeme na vymazaný a strouhankou vysypaný plech a upečeme dorůžova v troubě předehřáté na 150 až 180 st. C.
Trhanec je dobrý za tepla i za studena.

Kategorie: Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

795 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (3)

    Panna cotta s lotuskami

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • jahody2

    Jahody v čokoládě

  • stažený soubor (8) (1)

    Trojbarevný dezert s jablíčky

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky