Uherská vejce

2016-04-07
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 10m

Suroviny:

8 vajec uvařených natvrdo
125 g másla
kousek oloupaného uherského salámu

Postup:

Oloupaná vejce podélně rozkrojíme na poloviny. Vyjmeme žloutky a našleháme je se změklým máslem a nasekaným nebo pomletým salámem a touto směsí naplníme půlky bílků. Zdobíme petrželkou, pažitkou, půlkou olivy, kouskem sterilované okurky apod.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

537 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Dýňové rizoto

  • stažený soubor (3)

    Panna cotta s lotuskami

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • jahody2

    Jahody v čokoládě

  • stažený soubor (8) (1)

    Trojbarevný dezert s jablíčky