Uherská vejce

2016-04-07
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 10m

Suroviny:

8 vajec uvařených natvrdo
125 g másla
kousek oloupaného uherského salámu

Postup:

Oloupaná vejce podélně rozkrojíme na poloviny. Vyjmeme žloutky a našleháme je se změklým máslem a nasekaným nebo pomletým salámem a touto směsí naplníme půlky bílků. Zdobíme petrželkou, pažitkou, půlkou olivy, kouskem sterilované okurky apod.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

116 views

Podobné recepty:
  • DSC_0003

    Květákové placičky s ovesnými vločkami

  • crepes-355129_960_720

    Ovesné lívance

  • omelette-1343895_960_720

    Anglická snídaně

  • DSC_0013

    Placky z cukety

  • DSC_0004

    Melounová svačinka