Tvaroháče

2014-03-03
  • Cena : 70 Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

50 dkg tvarohu, 7 lžic hladké mouky, 2 vejce, 1 lžíce cukru, vanilkový cukr, kousek másla, olej, 1 kelímek zakysané smetany

Postup:

Tvaroh smícháme s polovinou mouky. Zbytek mouky smícháme s vejci, cukrem, vanilkovým cukrem a máslem. Obě těsta spojíme, ale jen zlehka, příliš je nepromícháváme. Vytvoříme šišku, kterou nakrájíme na plátky a ty usmažíme na oleji. Na talíři je přelijeme zakysanou smetanou.

Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

769 views

Podobné recepty:
  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • 042 8

    Bramborové kuličky se smetanou

  • 022 10

    Stroganov

  • 001 8

    Oříško-čokoládová kolečka