Stroganov

2014-10-26
  • Cena : 120,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 55m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

50 dkg libového hovězího masa, 2 cibule, 10 dkg sterilovaných žampiónů, 1 kyselá smetana, 1 sterilovaná okurka, 1 sklenka bílého vína, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička hořčice, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce citrónové šťávy, hladká mouka, kostka bujónu, sůl a pepř, olej

Postup:

Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a osmahneme ze všech stran. Pak vše zaprášíme moukou, zalijeme trochou vody, vínem, přidáme bujón, hořčici, kečup, plátky žampiónů, osolíme a opepříme a vaříme do měkka. Nakonec přidáme sójovou omáčku, na kousíčky nakrájenou okurku, zalijeme smetanou a dochutíme citrónovou šťávou.

Vhodná příloha: rýže

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 247 views

Podobné recepty:
  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso