Smažené masové kuličky
2014-10-14- Kuchyně: Čínská kuchyně
- Chod: Oběd
- Cena : 70,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 20m
- Vaření : 35m
- Připraveno : 55m
Použité suroviny:
40 dkg mletého vepřového masa, 1 cibule, 1 vejce, sůl a pepř, trošku mletého zázvoru, 1 lžíce kukuřičného škrobu, 1 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce nasekané petrželky, olej
Postup:
V míse smícháme vepřové maso, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, zázvor, sójovou omáčku, kukuřičný škrob a petrželku, podle chuti osolíme a opepříme a vytvarujeme malé kuličky, které pak opékáme ze všech stran na rozehřátém oleji.
Vhodná příloha: brambory, bramborová kaše
Použité koření: