Slepičí polévka s houbami

2014-10-13
  • Cena : 35,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

1/4 slepice, 20 dkg hub, kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer), kostka bujónu, sůl, olej, polévkové koření, polévkové nudle

Postup:

Slepici zalijeme vodou, přidáme bujón, osolíme a uvaříme do měkka. Pak přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a chvilku ještě povaříme. Mezitím na oleji osmahneme na plátky nakrájené houby a přidáme je do scezeného vývaru, přidáme uvařené nudle a podle potřeby dochutíme polévkovým kořením. Maso obereme a nakrájíme do polévky spolu se zeleninou.

Použité koření:

polévkové koření

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

198 views

Podobné recepty:
  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • DSC_0050

    Hrášková polévka

  • sweet-and-sour-pork-1264563_960_720

    Vepřové nudličky na arašídech

  • food-632215_960_720

    Vepřové nudličky s hráškem