Segedínský guláš z kuřecího masa

2015-03-15
  • Cena : 110,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Potřebujeme:

500 g kuřecích řízků
1 balíček kysaného zelí (500g)
2 cibule
4 stroužky česneku
2 lžičky cukru krupice
2 lžíce kečupu
2 lžičky papriky sladké
1 lžička kurkumy
2 lžičky gulášového koření
1 lžička vegety
sůl a pepř
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
1 smetana sladká
1 lžíce hladké mouky

olej

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme, až maso vypustí šťávu, pak přidáme papriku mletou, kurkumu a gulášové koření a za stálého zamíchání restujeme. Poté zalijeme vodou, vložíme zelí, cukr, kečup, prolisovaný česnek, bobkový list, nové koření a vaříme, až je maso měkké. Nakonec zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody. Je-li třeba, dochutíme solí. Před koncem vmícháme smetanu.

Recipe Comments

Comment (1)

  1. posted by Jaroslav Březina on 30.11.2016

    Nevypadá to zle je to změna oproti normálnímu Segedínskému guláši vřele doporučuji

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 805 views

Podobné recepty:
  • chicken-2451482_960_720

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • goulash-1696569_960_720

    Pivní guláš

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky