Rybí filé na tymiánu

2014-07-19
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

4 kousky rybího filé, kousek slaniny, 3 lžíce bílého vína, kousek kostky masoxu, 1 lžíce hořčice, 2 lžičky tymiánu, bobkový list, pepř bílý mletý, olej

Postup:

Na oleji rozškvaříme na kousky nakrájenou slaninu, vložíme rybí filety, které osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody, přidáme masox, víno, hořčici tymián, bobkový list a dusíme pod pokličkou do změknutí ryby.

Vhodná příloha: brambory, bramborová kaše

Použité koření:

tymián

bobkový list

pepř bílý mletý

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

494 views

Podobné recepty:
  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 020 10

    Kapr na víně

  • 008 14

    Ryba na másle