Rohlíčky s jablky

2014-07-02
  • Cena : 110,-Kč
  • Pro : 10
  • Příprava : 35m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

1/4 litru šlehačky nebo mléka, 65 dkg hladké mouky, 35 dkg másla nebo hery

Jablková nádivka: jablka, cukr, ořechy, rozinky, skořice mletá

Postup:

Šlehačku, mouku a máslo smícháme, vypracujeme těsto, vytvoříme bochánek, který rozdělíme na osm dílů. Na pomoučeném vále z každého dílu vyválíme kulatou placku, kterou rozdělíme opět na osm dílků, jež plníme jablkovou nádivkou a zabalíme do rohlíčků. Vznikne tak 64 rohlíčků. Upečeme na vymazeném plechu ve středně vyhřáté troubě. Upečené posypeme moučkovým cukrem.

Použité koření:

skořice mletá

Kategorie: Ingredience:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

74 views

Podobné recepty:
  • DSC_0301

    Buchta s jablky

  • chocolate-19724_960_720

    Banánový koláč na plech

  • DSC_0041 (2)

    Pařížské kostky

  • DSC_0025

    Bílkové řezy

  • cake-596918_960_720

    Rakouská bábovka