Rizoto s žampióny a nivou

2015-07-02
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Suroviny:

2 sáčky rýže (asi 250 g)
300 g žampiónů
100 g nivy
3 lžíce olivového oleje
1 kelímek smetany
kmín drcený

Postup:

Očištěné žampióny nakrájíme na plátky a za stálého míchání podusíme na rozehřátém oleji, podlijeme troškou vody, přidáme špetku kmínu a dusíme asi 20 minut. Do směsi nalijeme smetanu a rozdrobíme nivu, za občasného zamíchání necháme nivu ozpustit. Mezitím uvaříme rýži, kterou smícháme s žampiónovouz směsí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

117 views

Podobné recepty:
  • crepes-355129_960_720

    Ovesné lívance

  • bezobrázku

    Placky z cukety

  • DSC_0004

    Melounová svačinka

  • DSC_0074

    Cuketové chipsy

  • DSC_0046

    Grilovaná zelenina