Rizoto s kuřecími játry

2014-08-27
  • Cena : 55,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

50 dkg kuřecích jater, 1 cibule, 15 dkg žampiónů, 35 dkg rýže, hrst rozinek, 1 lžička kari koření, sůl a pepř, olej

Postup:

Rýži uvaříme v osolené vodě do měkka. Mezitím na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, přidáme na nudličky nakrájená játra a kari koření, za stálého míchání orestujeme ze všech stran. Pak přisypeme na plátky nakrájené žampióny a rozinky, podlijeme trochou vody a společně podusíme do měkka (asi 20 minut), osolíme, opepříme. Uvařenou scezenou rýži smícháme s játrovou směsí a podáváme.

Použité koření:

kari

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

212 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • DSC_0003

    Květákové placičky s ovesnými vločkami

  • crepes-355129_960_720

    Ovesné lívance

  • DSC_0013

    Placky z cukety