Řízky z hřibů

2017-11-05
  • Cena : 20
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Suroviny:

hlavičky většíh hřibů
vejce, trochu mléka
mouka hladká
strouhanka
sůl, olej

Postup:

Na řízky využijeme hlavičky větších hřibů, které nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme v trojobalu – mouka, vejce rozšlehané v trošce mléka a strouhanka. Pak je osmažíme z obou stran na pánvi na oleji. Podáváme s bramborem a tatarskou omáčkou nebo jen tak jako samotnou delikatesu.

Ingredients

No Ingredients Found !

Method

No Steps Found !

Kategorie: Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

68 views

Podobné recepty:
  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • soup-959821_960_720

    Houbový guláš

  • DSC_0027

    Dušená hlíva

  • květákové placky (2)

    Houbové karbanátky

  • DSC_0002

    Guláš z hlívy ústřičné