Rakouská bábovka

2017-03-11
  • Cena : 95,-Kč
  • Pro : 8
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Suroviny:

250 g polohrubé mouky
250 g másla nebo hery
250 g cukr moučka
5 vajec
100 g čokoláda na vaření (nastrouhat)
100 g drcené ořechy
3 jablka (nastrouhat)
1 kypřící prášek do pečiva
1 vanilkový cukr

Postup:

Žloutky s cukrem a změklé máslo našleháme a pak k němu přidáme ostatní suroviny, nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme po dobu asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě při 180 st. C.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

10 views

Podobné recepty:
  • DSC_0041 (2)

    Pařížské kostky

  • DSC_0025

    Bílkové řezy

  • pies-1090058_960_720

    Tvarohové koblížky

  • DSC_0008

    Luxusní rohlíčky

  • fudge-brownies-1235430_960_720

    Kefírová buchta