Provensálská polévka se zeleninou

2020-01-13
  • Cena : 50
  • Pro : 5
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Potřebné suroviny:

1/2 hrnku bílých fazolí (namočených den předem)

1 větší brambor nakrájený na kostky
2 mrkve nakrájené na plátky
1 petržel nakrájený na plátky
hrst zelených fazolek
hrst zeleného hrášku
1/2 hrnku quinoy
2 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku nakrájeného na plátky
1 lžíce provensálského koření
1 lžíce bazalky
1 lžíce saturejky
sůl
vegeta

Postup:
Nejprve si samostatně uvaříme fazole do měkka. Na rozehřátém oleji mezitím osmahneme mrkev, brambor, petržel, přidáme fazolky, česnek, po chvíli míchání zalijeme vodou a přidáme všechny ostatní ingredience včetně uvařených fazolí. Vše povaříme do měkka.

Kategorie:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

157 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • DSC_0050

    Hrášková polévka