Pařížské řezy

2016-07-18
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 10
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Suroviny:

Těsto:

450 g polohrubé mouky
200 g cukr moučka
1 dcl oleje
200 ml mléka
3 lžíce kakaa
3 vejce
1 vanilkový cukr
1 kypřící prášek do pečiva

Náplň:

2 kelímky smetany ke šlehání
2 čokoládové tyčinky Ledové kaštany

Na posypání:

strouhaná čokoláda

Postup:

Den předem do kastrolu nalijeme obě šlehačky a zahříváme, pak do nich nalámeme kaštany a za stálého míchání povaříme nejméně jednu minutu, poté necháme vychladnout, vychladlé vložíme do ledničky do druhého dne (jinak bychom krém nenašlehali do tuha).
Příprava těsta: Druhý den smícháme v míse všechny suroviny a pomocí šlehače dobře promícháme, těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem, vložíme do trouby a upečeme po dobu asi 20 minut při 180 st. Celsia. Necháme vychladnout.
Mezitím smetanu svařenou s kaštany našleháme do hustého krému, který rozetřeme na vychladlý korpus a povrch nazdobíme strouhanou čokoládou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

968 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Rychlá jablková buchta

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • stažený soubor (8)

    Míša řezy z cukety

  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • stažený soubor

    Bábovka s goji