Milánské kotlety

2016-09-06
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

4 kotlety
4 plátky másla
sardelová pasta
2 stroužky česneku
sůl a pepř
1 lžíce nasekané petrželky
olej

Postup:

Kotlety nařízneme, naklepeme po obou stranách, opatrně osolíme a usmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji. Mezitím smícháme sardelovou pastu se změklým máslem, prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou a na konci tepelné úpravy rozdělíme na každou kotletu vzniklou máslovou směs, necháme rozpustit. Dochutíme pepřem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 327 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu