Maďarská omeleta
2016-09-07- Kuchyně: Maďarská kuchyně
- Chod: Večeře
- Cena : 55,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 10m
- Vaření : 15m
- Připraveno : 25m
Použité suroviny:
8 vajec
2 cibule
1 paprika čevená
1 paprika zelená
4 rajčata
2 maďarské klobásy (např. čabajky)
sůl, olej
Postup:
Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme na nudličky nakrájené papriky a klobásy na kolečka, za stálého míchání osmahneme, pak vmícháme na osminky nakrájená rajčata a vše společně podusíme, je – li třeba, směs osolíme. Z rozšlehaných osolených vajec usmažíme čtyři omelety, naplníme je připravenou směsí a zavineme.
Vhodná příloha: čerstvé pečivo