Kyjevské řízky

2016-10-01
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 45m

Suroviny:

4 kuřecí řízky
200 g žampiónů
1 sklenka bílého vína
4 lžíce kečupu
1 lžička hořčice
1 lžička solamylu
sůl

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme a okořeníme kořením na kuře a osmahneme z obou stran na oleji. Pak je podlijeme troškou vody, přidáme na plátky nakrájené žampióny a dusíme pod pokličkou do měkka, před koncem zalijeme vínem, přidáme hořčici a kečup, v trošce vody rozmícháme solamyl a taktéž přidáme ke směsi. Krátce podusíme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

Podobné recepty:
  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky

  • krůtí (4)

    Křehké řízky

  • toast-1077984_960_720

    Kuřecí toasty s ananasem

  • food-1130949_960_720

    Kuřecí prsíčka na oregánu