Květákové řízky

2014-08-27
  • Cena : 30,-
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

1 květák, sůl, hladká mouka, 2 vejce, strouhanka, olej

Postup:

Květák rozdělíme na malé růžice a chvilku povaříme v osolené vodě (pozor, ne moc do měkka, aby se nerozsypaly, asi 5 až 10 minut). Květákové růžičky obalíme v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka) a usmažíme na rozehřátém oleji ze všech stran.

Vhodná příloha: brambory, bramborová kaše

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

Podobné recepty:
  • breakfast-876432_960_720

    Míchaná vajíčka

  • apfelkuechle-289183_960_720

    Lívance z ovesných vloček

  • DSC_0014

    Topinky s překvapením

  • DSC_0137

    Zapečené chlebíčky

  • spaghetti-815385_960_720

    Uhlířské špagety