Květákové karbanátky

2014-11-16
  • Cena : 30,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Potřebné suroviny:

1 květák
1 vejce
strouhanka
bylinkové koření (např. bylinkové máslo, bazalka, Krakonošova zahrádka a podobně)
sůl
olej

Postup:

Květák rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě, pak květákové kousky rozmělníme, přidáme vejce a strouhanku podle potřeby a dobře promícháme, osolíme podle chuti a zaprášíme sušenými bylinkami, které dodají příjemnou chuť. Z této směsi tvoříme karbanátky, které z obou stran opečeme na rozehřátém oleji.

Vhodná příloha: brambory, tatarská omáčka

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

Podobné recepty:
  • breakfast-876432_960_720

    Míchaná vajíčka

  • apfelkuechle-289183_960_720

    Lívance z ovesných vloček

  • DSC_0014

    Topinky s překvapením

  • DSC_0137

    Zapečené chlebíčky

  • spaghetti-815385_960_720

    Uhlířské špagety