Kuřecí polévka Ujházy

2014-10-20
  • Cena : 25,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

1/2 kg kuřecí polévkové směsi, 1 cibule, 1 rajče, 3 stroužky česneku, kousek mrkve, celeru a petržele, hrst čerstvých hub (i žampiónů), zelená petržel, 1 kostka masoxu, polévkové koření, vlasové nudle

Postup:

Kuřecí maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme masox, cibuli, česnek a uvaříme do měkka. Pak polévku scedíme a do čiré polévky přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, celer a petržel a na plátky nakrájené očištěné houby a ještě povaříme asi 10 minut. Mezitím obereme maso, nakrájíme ho na kousky a přidáme do polévky, kterou ochutíme polévkovým kořením a nasekanou petrželkou. Podáváme s vlasovými nudlemi, které uvaříme zvlášť v hrnci.

Použité koření:

polévkové koření

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

343 views

Podobné recepty:
  • goulash-971775_960_720

    Vepřový paprikáš

  • kitchen-775746_960_720

    Maďarská omeleta

  • 031

    Pálfy guláš

  • 045 2

    Kuřecí perkelt

  • 030 9

    Pálivá gulášová polévka