Kuřecí kostky v jogurtu
2014-10-15- Kuchyně: Indická kuchyně
- Chod: Oběd
- Příprava : 0m
- Vaření : 0m
- Připraveno : 0m
Použité suroviny:
50 dkg kuřecích řízků, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 3 lžíce kečupu, 1 velký kelímek bílého jogurtu, trošku zázvoru, kari koření, koriandr, trošku sladké papriky, sůl, olej
Postup:
Na oleji orestujeme kuřecí maso nakrájené na kostky, osolíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a opět společně orestujeme. Pak vložíme prolisovaný česnek, kečup, zázvor, koriandr, kari, papriku a podusíme, až je maso měkké. Nakonec zalijeme jogurtem a prohřejeme.
Vhodná příloha: rýže
Použité koření: