Kuřecí játra na hrášku

2015-04-18
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 35m

Ingredience:

500 g kuřecích jater
1 cibule
4 lžíce kečupu
1 velká plechovka sterilovaného hrášku
sůl
olej

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra a za stálého míchání orestujeme, pak je mírně podlijeme vodou, přidáme kečup, osolíme a dusíme do měkka. Nakonec vmícháme sterilovaný hrášek a prohřejeme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

262 views

Podobné recepty:
  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • DSC_0003

    Květákové placičky s ovesnými vločkami

  • crepes-355129_960_720

    Ovesné lívance

  • DSC_0013

    Placky z cukety

  • DSC_0074

    Cuketové chipsy