Kuřecí játra na hrášku

2015-04-18
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 25m
  • Připraveno : 35m

Ingredience:

500 g kuřecích jater
1 cibule
4 lžíce kečupu
1 velká plechovka sterilovaného hrášku
sůl
olej

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra a za stálého míchání orestujeme, pak je mírně podlijeme vodou, přidáme kečup, osolíme a dusíme do měkka. Nakonec vmícháme sterilovaný hrášek a prohřejeme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

Podobné recepty:
  • breakfast-876432_960_720

    Míchaná vajíčka

  • apfelkuechle-289183_960_720

    Lívance z ovesných vloček

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky

  • DSC_0014

    Topinky s překvapením