Kuře po francouzsku

2014-10-14
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 55m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

4 kuřecí stehna, 20 dkg drůbežích jater, 1 cibule, 2 krajíce chleba bez kůrky, kostka bujónu, sůl a pepř, olej

Postup:

Na oleji osmahneme nejprve cibuli nakrájenou na kolečka, pak přidáme stehna a osmahneme je z obou stran, osolíme je, opepříme, podlijeme trochou vody, vložíme bujón, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka. Pak přisypeme pokrájená játra a společně je podusíme. Nakonec zahustíme šťávu nastrouhaným chlebem.

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

60 views

Podobné recepty:
  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky

  • krůtí (4)

    Křehké řízky

  • bezobrázku

    Kyjevské řízky

  • omelette-992951_960_720

    Korsická omeleta