Kuře na červeném víně

2018-10-21
  • Cena : 80
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 1:10 h

Suroviny:

4 kuřecí čtvrtky
kousek másla
1 cibule
4 stroužky česneku
250 g žampiónů
200 ml červeného vína
5 lžic kečupu
2 lžíce polévkového koření (maggi)
1 lžička sušeného tymiánu
½ lžičky soli

Postup:

Do misky vložíme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, kečup, víno, 2 lžíce polévkového koření, tymián, sůl a přidáme hrnek vody, řádně promícháme. Čtvrtky rozložíme do pekáče a přelijeme připravenou směsí, obložíme nakrájenými žampiony, přiklopíme víkem a pečeme v troubě. Během pečení podle potřeby podléváme vodou a maso přeléváme vzniklou šťávou. Ke konci na každou čtvrtku položíme plátek másla.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

199 views

Podobné recepty:
  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky

  • krůtí (4)

    Křehké řízky

  • bezobrázku

    Kyjevské řízky