Krkovice na paprice

2015-04-18
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 60m

Ingredience:

4 plátky vepřové krkovice
1 cibule
4 stroužky česneku
1 dcl bílého vína
2 lžíce medu
1 lžička sušeného tymiánu
1 červená paprika
1 zelená paprika
sůl
olej
½ lžičky polévkového koření nebo bujónu

Postup:

Vepřové plátky naklepeme z obou stran a osolíme. Do pekáčku rozložíme drobně nakrájenou cibuli, poklademe plátky masa, přidáme drcený česnek a tymián, zalijeme vínem a zapečeme. Pak přidáme hrnek vody, polévkové koření nebo bujón, papriky nakrájené na kostičky, med, přikryjeme horním víkem a upečeme do měkka.

Vhodná příloha: rýže

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 466 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu