Korsická omeleta

2016-09-14
  • Cena : 35,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 15m
  • Připraveno : 25m

Použité suroviny:

8 vajec
1 lžíce hladké mouky
15 dkg brynzy nebo balkánského sýra
sůl a pepř, olej

Postup:

Vejce našleháme s moukou, osolíme, opepříme a na oleji smažíme malé omeletky. Ty pak potřeme sýrem nebo brynzou, přehneme na polovinu a dosmažíme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

12 views

Podobné recepty:
  • DSC_0004

    Melounová svačinka

  • DSC_0046

    Grilovaná zelenina

  • O1q0u8qRmtsEqM6JyJnoXf6hjfmITDPVN3Tu2GQL2fRpCsSYNXzWKHivQjGEO069ocdaSa8

    Čočka netradičně

  • breakfast-876432_960_720

    Míchaná vajíčka

  • DSC_0014

    Topinky s překvapením