Korsická omeleta

2016-09-14
  • Cena : 35,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 15m
  • Připraveno : 25m

Použité suroviny:

8 vajec
1 lžíce hladké mouky
15 dkg brynzy nebo balkánského sýra
sůl a pepř, olej

Postup:

Vejce našleháme s moukou, osolíme, opepříme a na oleji smažíme malé omeletky. Ty pak potřeme sýrem nebo brynzou, přehneme na polovinu a dosmažíme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

Podobné recepty:
  • breakfast-876432_960_720

    Míchaná vajíčka

  • DSC_0014

    Topinky s překvapením

  • DSC_0137

    Zapečené chlebíčky

  • spaghetti-815385_960_720

    Uhlířské špagety

  • DSC_0001

    Nákyp z cukety