Kefírová buchta

2017-03-08
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 10
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 55m

Suroviny:

Těsto:
1 kefír
200 g hladké mouky
150 g polohrubé mouky
1 vejce
125 g cukr krupice
200 ml oleje
1 lžíce jedlé sody
2 lžíce kakaa
100 g drcených ořechů

Poleva:
1 čokoláda na vaření
1 zakysaná smetana

Postup:
Všechny suroviny na těsto vložíme do mísy a řádně promícháme, těsto pak nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě po dobu 30 až 40 minut. Po vychladnutí buchtu potřeme polevou, kterou získáme smícháním rozpuštěné čokolády se zakysanou smetanou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

12 views

Podobné recepty:
  • DSC_0041 (2)

    Pařížské kostky

  • DSC_0025

    Bílkové řezy

  • cake-596918_960_720

    Rakouská bábovka

  • pies-1090058_960_720

    Tvarohové koblížky

  • DSC_0008

    Luxusní rohlíčky