Kapr na česneku

2014-07-19
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

4 porce kapra, 5 stroužků česneku, hladká mouka, paprika lahůdková, sůl, olej

Postup:

Kapra osolíme a potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce smíchané s paprikou lahůdkovou. Na rozpáleném oleji osmažíme kousky kapra z obou stran. Rybu vyjmeme a do vzniklého výpečku přidáme 2 lžíce vody, trošku worchesterové omáčky a zjemníme kouskem másla, za stálého míchání převaříme. Vzniklou omáčkou přeléváme porce kapra na talíři.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

paprika lahůdková

česnek mletý

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

503 views

Podobné recepty:
  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 020 10

    Kapr na víně

  • 008 14

    Ryba na másle