Játra po balkánsku

2014-10-12
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

40 dkg vepřové nebo krůtí játry, 1 cibule, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 2 rajčata, 1 lžička sladké mleté papriky, sůl a pepř, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou játru, zaprášíme sladkou paprikou a osmahneme ze všech stran. Pak přidáme obě papriky nakrájené na nudličky a rajče nakrájené na kostky, osolíme, opepříme a za stálého míchání podusíme do měkka (asi 10 minut).

Vhodná příloha: rýže

 

Kategorie: Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

12 views

Podobné recepty:
  • spaghetti-709337_960_720

    Špagety s bílou omáčkou

  • krůtí

    Vylepšené řízky

  • rizoto s žampiony

    Rizoto s žampióny a nivou

  • bezobrázku

    Smažený hermelín se salámem

  • DSC_0064

    Kuřecí játra na hrášku