Hrášková polévka

2017-07-14
  • Cena : 20
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Suroviny:

1 sáček mraženého nebo čerstvého hrášku (asi 400 g)
čerstvá bazalka
1 lžíce olivového oleje
sůl
citrón

Postup:

Hrášek nasypeme do hrnce, zalijeme asi 1 litrem vody, přidáme lístky bazalky a povaříme do měkka asi 20 minut. Polévku osolíme a rozmixujeme ponorným mixérem, nakonec vmícháme olivový olej. Ochutíme citrónovou šťávou.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

154 views

Podobné recepty:
  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • DSC_0004

    Melounová svačinka

  • watermelon-996514_960_720

    Melounový salát

  • DSC_0094

    Nadýchaná vajíčková pomazánka