Hovězí na oregánu

2015-07-25
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 1:10 h

Potřebné suroviny:

4 hovězí plátky
1 cibule
1 bobkový list
1 kostka bujónu
sůl, olej
½ dcl bílého vína
oregáno

Postup:

Plátky masa nařízneme na několika místech po obvodu, z obou stran naklepeme, osolíme a na oleji osmahneme po obou stranách. Pak je vyjmeme a na témže oleji zpěníme nakrájenou cibuli, pak přidáme zpět maso, zalijeme vínem, přidáme trochu vody, bujón, bobkový list a oregáno a dusíme po poklicí do měkka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

195 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso

  • meat-1031092_960_720

    Burgundské hovězí kostky

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • roulades-321140_960_720

    Śpanělský ptáček