Hovězí na houbách

2014-10-26
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

40 dkg hovězího masa, 40 dkg čerstvých hub, 1 cibule, 5 stroužků česneku, kousek mrkve, celeru a petržele, 1 bobkový list, sůl a pepř, olej

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme ze všech stran. Pak přidáme houby nakrájené na plátky, bobkový list, prolisovaný česnek, zeleninu nakrájenou na kostky, osolíme, opepříme, vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody, přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby, kde vše podusíme do měkka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 227 views

Podobné recepty:
  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso