Čínská kuřecí polévka

2014-10-13
  • Cena : 55,-Kč
  • Pro : 5
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

1 kg kuřecí polévkové směsi, 1 kuřecí bujón, 1 hrst kořenové zeleniny, 2 červené papriky, kousek pórku, hrst bambusových výhonků, 2 lžíce sójové omáčky, trošku chilli mletého, 1 lžíce škrobové mouky (solamylu), polévkové koření

Postup:

Do hrnce vložíme polévkovou směs, bujón, kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky, zalijeme přiměřeným množstvím vody a uvaříme do měkka (asi 20 minut). Polévku scedíme a do čistého vývaru přidáme na nudličky nakrájenou papriku, bambusové výhonky, chilli, sójovou omáčku a obrané kuřecí maso, zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody a krátce povaříme. Dochutíme polévkovým kořením, před dokončením přidáme do polévky ještě pórek nakrájený na tenká kolečka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

199 views

Podobné recepty:
  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • DSC_0050

    Hrášková polévka

  • sweet-and-sour-pork-1264563_960_720

    Vepřové nudličky na arašídech

  • food-632215_960_720

    Vepřové nudličky s hráškem