Čína z kuřecího masa

2014-08-29
  • Cena : 85,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

50 dkg kuřecích řízků, 2 žloutky, 4 lžíce oleje,4 lžíce magi, 2 lžičky worchesterové omáčky, 2 lžičky práškového cukru, 2 lžičky sladké mleté papriky

Postup:

Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do misky a přidáme žloutky, olej, magi, worchesterovou omáčku, cukr a sladkou mletou papriku a řádně promícháme. Necháme odležet 24 hodin v ledničce. Druhý den rozehřejeme na pánvi trochu oleje a vložíme maso s nálevem a smažíme asi 10 minut. K tomu přidáme hrst nakrájeného pórku nebo cibule a ještě smažíme asi 10 minut do změknutí.

Vhodná příloha: čerstvé pečivo, rýže, hranolky, americké brambory

Použité koření:

Sladká paprika

Další vhodné koření:

paprika uzená

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

490 views

Podobné recepty:
  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky

  • krůtí (4)

    Křehké řízky

  • bezobrázku

    Kyjevské řízky