Chilli con carne zeleninové

2014-08-16
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

10 dkg červených fazolí, 10 dkg bílých fazolí, 20 dkg kukuřice, 20 dkg tofu, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 4 rajčata, 1 paprika, 1 kostka zeleninového bujónu, 1/2 lžičky polévkového koření, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička bazalky nebo saturejky, 2 lžíce kečupu, sůl, trošku cukru, citronová šťáva, olivový olej

Postup:

Oba druhy fazolí namočíme den předem a druhý den uvaříme do měkka, do vody během vaření přidáme trochu saturejky. Zatím na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené tofu, prolisovaný česnek a osmahneme. Pak vložíme nakrájenou papriku a rajčata, zeleninový bujón, polévkové koření, trošku cukru, mletou papriku, bazalku, kečup, uvařené scezené fazole a kukuřici, podlije troškou vody, přikryjeme pokličkou a podusíme. Dochutíme citronovou šťávou a, je-li třeba, osolíme.

Použité koření:

bazalka

saturejka

polévkové koření

paprika sladká

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

93 views

Podobné recepty:
  • DSC_0003

    Květákové placičky s ovesnými vločkami

  • DSC_0013

    Placky z cukety

  • DSC_0004

    Melounová svačinka

  • watermelon-996514_960_720

    Melounový salát

  • DSC_0094

    Nadýchaná vajíčková pomazánka