Česnečka recept

2014-03-04
  • Cena : 30 Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

2 brambory, kousek mrkve, kousek celeru a petržele, 8 stroužků česneku, kostka bujónu, trošku Vegety, 1 vejce, chléb na smažení, olej

Postup:

Na rozehřáté trošce oleje orestujeme za stálého míchání na kostky nakrájené oloupané brambory společně s drobně nakrájenou mrkví, celerem a petrželí a 5 stroužky česneku. Poté zalijeme potřebným množstvím vody, přidáme bujón a Vegetu a povaříme do měkka. Před koncem vaření vlijeme rozšlehané vejce a krátce povaříme. Nakonec přidáme prolisovaný zbytek česneku. Podáváme s kostičky osmaženého chleba.

Kategorie: Ingredience:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

144 views

Podobné recepty:
  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč

  • DSC_0050

    Hrášková polévka

  • pumpkin-607729_960_720

    Dýňová polévka se smetanou

  • soup-pot-1090137_960_720

    Zeleninová polévka po francouzsku