Burgundské hovězí kostky

2016-09-11
  • Cena : 90,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 55m
  • Připraveno : 1:5 h

Použité suroviny:

50 dkg hovězího zadního masa
2 cibule
sklenka červeného vína
1 mrkev
malá sklenička sterilovaných cibulek
sůl a pepř, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme ho ze všech stran. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a cibulku, krátce dodusíme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

499 views

Podobné recepty:
  • goulash-2872112_960_720

    Nudličky s cibulí

  • beef-693307_960_720

    Pekingské maso

  • omelette-992951_960_720

    Korsická omeleta

  • pies-1090058_960_720

    Bramborové koblihy

  • soup-pot-1090137_960_720

    Zeleninová polévka po francouzsku