Buchta Fešák

2015-11-27
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 10
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Suroviny:

Těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukr moučka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 hrnek mléka
2 lžíce kakaa
1 kypřící prášek

Náplň:

2 měkké tvarohy
1 lžíce Solamylu
2 vejce
1/2 hrnku mléka
3/4 cukr moučka

Postup:

Do mísy vložíme všechny suroviny na těsto a ručním šlehačem vymícháme těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Smícháním všech ingrediencí si připravíme náplň, kterou lžicí rozdělíme pravidelně na tmavé těsto, plech vložíme do předehřáté trouby a upečeme při 160 až 180 st. Celsia po dobu asi 30 až 40 minut.
Na talíři můžeme zaprášit moučkovým cukrem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 970 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Rychlá jablková buchta

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • stažený soubor (8)

    Míša řezy z cukety

  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • stažený soubor

    Bábovka s goji