Bramborový salát s tuňákem
2015-01-21- Cena : 80,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 15m
- Vaření : 25m
- Připraveno : 40m
Potřebujeme:
450 g brambor
1 konzerva tuňáka
2 vařená vejce
1 citrón
2 lžíce zakysané smetany
2 lžíce majonézy
2 stroužky česneku
plechovka kukuřice
1 červená cibule
olivy
paprika zelená
Postup:
Brambory uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na menší kousky, přidáme na měsíčky nakrájená vejce, cibuli na kolečka, papriku na proužky, kukuřici a nakonec zamícháme dresing. Dresing připravíme smícháním šťávy z 1/2 citrónu, zakysané smetany, majonézy a česneku na plátky, osolíme. Na talíři zasypeme nakrájenými olivami a tuňákem.