Bramboračka po italsku
2014-10-17- Kuchyně: Italská kuchyně
- Chod: Večeře
- Cena : 30,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 10m
- Vaření : 30m
- Připraveno : 40m
Použité suroviny:
2 brambory, 3 rajčata, 1 mrkev, kousek celeru a petržele, pórek, kousek másla, 1 vejce, 1 lžíce hrubé mouky, 1 lžíce strouhaného sýru, kousek másla, petržel, kostka masoxu, polévkové koření, sůl a pepř
Postup:
Brambory, rajčata, mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vložíme do hrnce, přilijeme přiměřené množství vody, přidáme masox a uvaříme do měkka. Mezitím smícháme vejce s moukou a sýrem, osolíme a opepříme a nakapeme do vroucí polévky. Nakonec ozdobíme nasekanou petrželkou a zjemníme máslem.
Použité koření: