Bílkové řezy

2017-05-02
  • Příprava : 0m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Suroviny:

6 – 7 bílků
1 hrnek cukru krupice
1/2 hrnku polohrubé mouky
1/2 hrnku strouhaného kokosu

Krém:

250 ml mléka
1 vanilkový pudink
100 g másla
1 vanilkový cukr

jahody

Čokoládová poleva

Postup:

Bílky našleháme do tuhého sněhu, přidáme cukr a dobře promícháme, pak vmícháme kokos a mouku a toto těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme při asi 150 až 180 st. C. Necháme vychladnout a pak rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu potřeme krémem a přiklopíme druhou polovinu korpusu. Povrch potřeme nebo postříkáme čokoládovou polevou.

Příprava krému: V mléce podle návodu uvaříme pudink, osladíme cukrem a necháme vychladnout, nakonec vmícháme rozměklé máslo, na závěr můžeme přidat na kousky nakrájené jahody.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

65 views

Podobné recepty:
  • chocolate-19724_960_720

    Banánový koláč na plech

  • DSC_0041 (2)

    Pařížské kostky

  • cake-596918_960_720

    Rakouská bábovka

  • pies-1090058_960_720

    Tvarohové koblížky

  • DSC_0008

    Luxusní rohlíčky