Bílkové řezy

2017-05-02
  • Příprava : 0m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Suroviny:

6 – 7 bílků
1 hrnek cukru krupice
1/2 hrnku polohrubé mouky
1/2 hrnku strouhaného kokosu

Krém:

250 ml mléka
1 vanilkový pudink
100 g másla
1 vanilkový cukr

jahody

Čokoládová poleva

Postup:

Bílky našleháme do tuhého sněhu, přidáme cukr a dobře promícháme, pak vmícháme kokos a mouku a toto těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme při asi 150 až 180 st. C. Necháme vychladnout a pak rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu potřeme krémem a přiklopíme druhou polovinu korpusu. Povrch potřeme nebo postříkáme čokoládovou polevou.

Příprava krému: V mléce podle návodu uvaříme pudink, osladíme cukrem a necháme vychladnout, nakonec vmícháme rozměklé máslo, na závěr můžeme přidat na kousky nakrájené jahody.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

655 views

Podobné recepty:
  • blur-1869227_960_720

    Hrníčkový tvarohový dort

  • gugelhupf-2842827_960_720

    Hrušková bábovka

  • raisin-snails-1647495_960_720

    Jablkové šneky se skořicí

  • DSC_0085

    Linecký koláč

  • cake-2758073_960_720

    Drobenkový koláč s tvarohem