Banány na rumu se šlehačkou

2014-07-08
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 5
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 15m
  • Připraveno : 35m

Použité suroviny:

5 banánů, 5 lžíc rumu, 3 lžíce cukru, kousek másla, šlehačka, čokoláda

Postup:

Banány oloupeme a podélně rozkrojíme na polovinu, vložíme do máslem vymazané zapékací misky, pocukrujeme, podlijeme rumem a pečeme v troubě do měkka. Na talíři je zdobíme šlehačkou a nastrouhanou čokoládou, můžeme dozdobit i kompotovaným ovocem.

 

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

654 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (5)

    Tvarožník

  • stažený soubor (3)

    Panna cotta s lotuskami

  • stažený soubor (8) (1)

    Trojbarevný dezert s jablíčky

  • stažený soubor

    Mrkvový dort s bílou čokoládou a sušenými malinami

  • stažený soubor

    Švédský mandlový dort