Kakaová buchta s rebarborou

2015-05-10
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 10
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

– 2 vejce
– 300 g cukru krupice
– 3 lžíce rumu
– 1 hořčicová sklenice mléka
– 3/4 hořčicové sklenice oleje
– 400 g polohrubé mouky
– 1 kypřící prášek do pečiva
– 3 lžíce kakaa
– 300 g strouhaných jablek
– 200 g drobně nakrájené rebarbory

Čokoládová poleva:

– čokoláda na vaření
– kousek ztuženého tuku (např. Iva nebo Omega)
– v kastrolu ponořeném ve vodní lázni zahříváme a smícháme do polevy

Postup:

– 2 vejce
– 300 g cukru krupice
– 3 lžíce rumu
– 1 hořčicová sklenice mléka
– 3/4 hořčicové sklenice oleje
– 400 g polohrubé mouky
– 1 kypřící prášek do pečiva
– 3 lžíce kakaa
– 300 g strouhaných jablek
– 200 g drobně nakrájené rebarbory

Čokoládová poleva:
– čokoláda na vaření
– kousek ztuženého tuku (např. Iva nebo Omega)
– v kastrolu ponořeném ve vodní lázni zahříváme a smícháme do polevy

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

982 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Rychlá jablková buchta

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • stažený soubor (8)

    Míša řezy z cukety

  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • stažený soubor

    Bábovka s goji